Hjortviken Konferens

Hjortviken Konferens ligger i natursköna Hindås, endast 25 minuter med bil från centrala Göteborg och nära Göteborg-Landvetter flygplats med fri transfer för våra gäster.   Vi har ett klart och tydligt fokus; att vara en renodlad konferensanläggning. Detta gör oss erfarnare än de flesta och kunnigare än många. Vi vet att ert möte blir så mycket enklare i en stimulerande miljö där allt finns och fungerar. Självklart är vi bemannade dygnet runt, för er service och säkerhet.   Alla våra konferenslokaler har sjöutsikt och är utrustade som ett Komboxrum med dagens och morgondagens teknik – allt för att möta våra gästers önskemål om utrustning och teknisk säkerhet.    God mat och dryck njuter ni av i vår fina matsal med sagolik sjöutsikt. Om vädret tillåter njuter ni av samma mat, dryck och utsikt på terrassen istället.   Vi är riktigt stolta över vårt aktivitetsutbud; vare sig ni är få eller flera, vill vara inne eller ute, har gott eller ont om tid, har vi något att erbjuda, det är bara att välja och vraka!   För avkoppling finns vår fräscha bastu- och relaxavdelning med välutrustat gym och ett nybyggt varmbad utomhus i direkt anslutning - allt med vidunderlig utsikt över sjön!   Du kommer att känna av vårt engagemang från första kontakten ända tills ni nöjda åker härifrån. Kort sagt en vistelse fylld av arbetsglädje, dygnet runt.   Ditt möte är vårt fokus – service och omtanke är vår själ.   Hjärtligt välkommen!

Telefon: 0301-223 00
Fax: 0301-223 01
E-post: konferens@hjortviken.se
Hemsida: www.hjortviken.se

Adress
Hotellvägen 1
43854 HINDÅS

Logi
Vi har 90 rum, varav 63 enkel- och 27 dubbelrum.

Aktiviteter
I början av 2015 står vårt varmbad utomhus klart! Sjunk ner i ett stilla bad med 37-gradigt vatten och njut av naturen; tyst och avkopplande med en vidunderlig utsikt över sjön. Utöver bad, relax och inspirerande omgivningar finns t ex dart, biljard och cyklar att låna.

Vägbeskrivning
Hjortviken ligger i natursköna Hindås mitt emellan Göteborg och Borås, ca 10 km från Göteborg-Landvetter flygplats, dit vi erbjuder fri transfer för våra konferensgäster.

Övrigt
Välrenommerad restaurang och bar med fullständiga rättigheter samt vinkällare och sommelierutbildad personal. Matsal och terrass med vidsträckt sjöutsikt.

Pris
För frågan.

Hotellboka.se - din hotellguide på nätet

Här hittar du ett rikt utbud av bra och prisvärt boende runt om i landet.
Hotell, herrgårdar, slott, pensionat, vandrarhem och campingplatser – alternativen är många för dig som planerar din semester i Sverige.

Ta vara på sommarens möjligheter och se dig om – kanske hittar du ett nytt smultronställe?
Vi önskar dig en trevlig semester och ett bra boende! Din resa börjar här:

Bra boende från slott till koja
Hotellboka.se i samarbete med Expressen Res.

Hotellboka.se är en söktjänst från:
Compro Media
Hagahuset, Råsundavägen 1, SE-169 67 SOLNA
Box 4028, SE-169 04 SOLNA
www.compro.se
info@compro.se
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: