Hotell i Stockholm

Sveriges huvudstad är ett komplett besöksmål. Den stadsdel som uppvisar Stockholms gamla kulturarv tydligast är Gamla Stan med sina medeltida byggnader, valv och gränder. I samma område ligger Kungliga Slottet med utsikt över det vatten som vackert delar upp staden i olika distrikt.

För hela familjen kan Gröna Lund och en utflykt till Skansen på Djurgården rekommenderas, och självklart bör ni inte missa att ta en båttur i skärgården. Med ett båtluffarpass får man tillgång till stora delar av den fantastiska skärgården. Man kan faktiskt också åka bil eller buss till den äkta skärgården, när man kör över Djuröbron är man framme vid Djurönäset i hjärtat av Stockholms skärgård.

Storstadens shoppingmöjligheter ska inte underskattas. För de som vill ha det exklusivaste modet är området kring Biblioteksgatan, Stureplan och Norrmalmstorg helt rätt. Prisklassen under hittar man runt Drottninggatan. Även Söder erbjuder mängder av intressanta, trendiga och kreativa butiker.

På Djurgården ligger Junibacken, strax bakom ligger Nordiska Museet och Vasamuseet. Här kliver man rakt in i sagornas värld. Junibacken utgör en av Stockholms mest besökta upplevelseattraktioner och är också en av Sveriges största barnteatrar. I Tyresö söder om Stockholm finns Kaatach – Ditt eget land – som är ett lekland som till stora delar är uppbyggt av Brick-klossar.

För ytterligare information, kontakta till exempel:
Stockholm Tourist Centre
Vasagatan 14, Box 162 82, 103 25 Stockholm
Tel: 08-508 28 508
touristinfo@stockholm.se
www.visitstockholm.com

Adelsögårdens Pensionat
Lantligt och mysigt pensionat i naturens famn i historisk miljö. Privatägt hotell med en familjär atmosfär, vid Mälaren. Finns konferensrum för 50-60 personer och partytält för 70-80 personer (för: dagskonferens, bröllop, födelsedagsparty, släktmöte, kurser, fester osv). I den romantiska trädgården kan man sitta och fika och koppla av.
adelsogarden.com - E-post
Attaché Hotel
Välkommen till ditt hem borta från hemmet! Hotel Attaché är ett privatägt 3 stjärnigt hotell med en familjär atmosfär i mysiga Midsommarkransen.
www.hotelattache.se - E-post
August Strindberg Hotell
Intill Brunkebergsåsen ligger en av Stockholms verkliga oaser - August Strindberg Hotell. 
www.hotellstrindberg.se - E-post
BEST WESTERN Columbus Hotell
Mitt på Södermalm & SoFo med gångavstånd till Gamla Stan finner du vårt mysiga och prisvärda hotell. WiFi gratis.
www.columbushotell.se - E-post
BEST WESTERN Time Hotel
Ett modernt hotell med personlig atmosfär beläget i den vackra stadsdelen Vasastan på promenadavstånd från centrum. I hotellets närhet finns grönområden, restauranger, teater och nöjesliv.  
www.timehotel.se - E-post
Clarion Hotel Sign
Hotell mitt i city med klassisk skandinavisk formgivning, restaurang, spa och konferenslokaler för upp till 700 personer.
www.choice.se/clarion/sign - E-post
Clarion Hotel Stockholm
Med våra 532 hotellrum och en konferenskapacitet på över 1000 personer är Clarion Hotel Stockholm ett av huvudstadens största hotell.
www.clarionstockholm.com - E-post
Connect Hotel City
Välkommen till ett färgstarkt, designat och prisvärt hotell i Stockholm! Vi har 86 rum som passar både semester och affärsresenären.
www.connecthotels.se - E-post
Courtyard by Marriott Stockholm
Bo i ett av Stockholms största hotellrum. Få den perfekta balansen mellan stadens puls och den gröna omgivningen runt hotellet.
www.stockholmcourtyard.com - E-post
Djurönäset Hotell o Konferens
En av nordens mest inspirerande platser, i hjärtat av Stockholms vackraste skärgård, bara 45 minuter från Stockholms city.
www.djuronaset.com/privat - E-post
Ersta konferens & hotell
Ligger centralt på söders höjder med utsikt över Stockholm. Den rogivande miljön och goda servicen ger de bästa förutsättningarna att bo och konferera.
www.erstadiakoni.se/konferens - E-post
Hotel by Maude
Nyöppnat hotell med nära till allt Solna har att erbjuda. Promenadavstånd till Friends Arena och shopping i Solna centrum.
www.maudeshotel.se - E-post
Hotel Esplanade
Vacker välbevarad jugendmiljö. Personligt privatägt hotell med utmärkt läge på Strandvägen.
www.hotelesplanade.se - E-post
Hotel Hellsten
Mitt i stan. Boutiquehotell med starka färger i byggnad från 1898. Tolv vackra kakelugnar. Wi-Fi i hela hotellet. Goda kommunikationer. 
 
www.hellsten.se - E-post
Hotel Hellstens Malmgård
Herrgårdsliknande hotell i byggnad från 1770 mitt på Södermalm. Nära T-bana. Promenadavstånd till Gamla stan. Wi-Fi i hela hotellet.
www.hellstensmalmgard.se - E-post
Hotell Zinkensdamm
Bo i Stockholms trendigaste stadsdel – Södermalm!Här finns allt! Stora breda gator och små mysiga gränder. Parker och torg med myllrande folkliv. Teatrar och biografer, restauranger, barer och pubar. Och massor av affärer!
www.hotellzinkensdamm.com - E-post
Hotell Älvsjö
Hotell Älvsjö är ett litet privat hemtrevligt hotell beläget mitt i Älvsjö Centrum. 
www.hotellalvsjo.se - E-post
Maude's Hotel Enskede
Ett litet, mysigt och mycket prisvärt hotell 14 min från Stockholm city. Servicen och personligheten på hotellet är den genomgående tråden.
www.maudeshotel.se - E-post
Maude's Hotel Solna Business Park
Modernt och smakfullt inrett hotell med varm och personlig atmosfär, på gränsen mellan Solna och Sundbyberg.
www.maudeshotel.se - E-post
Mornington Hotel Stockholm city
4-stjärnigt privatägt hotell med högklassig service på mysiga Östermalm. Perfekt för dig som vill bo mitt i Stockholmspulsen men ändå ha nära till naturen.
www.mornington.se - E-post
Föregående sida
1

Hotellboka.se - din hotellguide på nätet

Här hittar du ett rikt utbud av bra och prisvärt boende runt om i landet.
Hotell, herrgårdar, slott, pensionat, vandrarhem och campingplatser – alternativen är många för dig som planerar din semester i Sverige.

Ta vara på sommarens möjligheter och se dig om – kanske hittar du ett nytt smultronställe?
Vi önskar dig en trevlig semester och ett bra boende! Din resa börjar här:

Bra boende från slott till koja
Hotellboka.se i samarbete med Expressen Res.

Hotellboka.se är en söktjänst från:
Compro Media
Hagahuset, Råsundavägen 1, SE-169 67 SOLNA
Box 4028, SE-169 04 SOLNA
www.compro.se
info@compro.se
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: