Körunda Golf & Konferenshotell

Stil & Komfort - 30 minuter från city. Varm välkomnande miljö med personligt bemötande, modernt hotell omfamnat av naturskönt golfområde.

Telefon: 08-520 390 30
Fax: 08-520 392 34
E-post: info@korunda.se
Hemsida: www.korunda.se

Adress
Körunda 31
148 91 ÖSMO

Logi
Hotellrum, känsla av svit. Modern miljö möter komfort och känsla. Klassiska svenska material med enkla linjer och former gör sig elegant närvarande, inspirerad av den naturnära skandinaviska designen som reflekterar balans och harmoni. 51 rum, samtliga med platt-tv och säkerhetsskåp. Rummen vetter mot golfbanan eller sjön Muskan.

Aktiviteter
På Körunda erbjuder vi en mängd aktiviteter för att skapa unika upplevelser inne såsom ute. Gästerna har fri tillgång till hotellets bastu med tillhörande relax avdelning. Nybyggda bastulodgen är platsen för avkoppling efter mötet, efter golfen eller för en weekend när du behöver ta hand om dig själv en stund. Efter en stund i ångbastun, jacuzzin kopplar man av i loungen med sin sköna utsikt över golfbanan, kvällssolen faller vackert över altanen utanför.

Här kan man även spela pingis, boule, kubb, brännboll och biljard. När det gäller träning finns en slinga runt sjön Muskan som är ca 9 km, vi har även ett par motionscyklar, gångstavar, yoga mattor och pilatesbollar. Avsluta med ett dopp från bryggan. På vår baksida har vi en stor uteplats med möjlighet till grillning samt tillgång till golfklubben om man så önskar slå en hink på ranchen. Ett flertal aktiviteter finns på förfrågan.

Vägbeskrivning
Fr Stockholm, kör motorväg mot Nynäshamn. Sväng av mot Ösmo, andra avfarten till höger, över järnvägen, höger efter bussterminalen och följ skyltar golfbana/hotell.

Övrigt
Belönad restaurang ser till att ni mår gott från morgon till sen kväll. Bar med espresso till färgglada drinkar. Golf- och konferensmöjligheter.

Pris
Enkelrum 1 130 kr/pers, dubbelrum 810 kr/pers. Vi har även ett flertal pakterbjudanden och under juli månad har vi extra förmånliga priser.

Observera att kartpositionerna är ungefärliga

Hotellboka.se - din hotellguide på nätet

Här hittar du ett rikt utbud av bra och prisvärt boende runt om i landet.
Hotell, herrgårdar, slott, pensionat, vandrarhem och campingplatser – alternativen är många för dig som planerar din semester i Sverige.

Ta vara på sommarens möjligheter och se dig om – kanske hittar du ett nytt smultronställe?
Vi önskar dig en trevlig semester och ett bra boende! Din resa börjar här:

Bra boende från slott till koja
Hotellboka.se i samarbete med Expressen Res.

Hotellboka.se är en söktjänst från:
Compro Media
Hagahuset, Råsundavägen 1, SE-169 67 SOLNA
Box 4028, SE-169 04 SOLNA
www.compro.se
info@compro.se
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: