Hotell i Närke

Närke ligger mitt i Sverige om än inte geografiskt mitt i. Närke gränsar till Västergötland, Värmland, Västmanland, Södermanland och Östergötland. Det centrala läget och den goda infrastrukturen gör att landskapet blivit ett centrum för Transportindustrin.

Örebro är största staden och dominerar Närke, därefter följer Hallsberg, Kumla, Askersund och Laxå. I centrala Örebro, bortom Stadsparken vid Svartåns strand, finns friluftsmuseet Wadköping – Örebros eget Skansen. Örebrokompaniet hjälper till med att både hitta alla sevärdheterna och att ordna biljetter.

Hallsberg har Sveriges största rangerbangård och i Kumla finns det välkända fängelset. Askersund ligger vid norra Vätterns strand och är en pittoresk småstad. Utanför Askersund finns Stjärnsunds Slott som ägdes av kung Karl Johan. Den mytomspunna Tivedens nationalpark ligger i Laxå. Mitt emellan Tiveden och Vättern ligger Aspa Herrgård med fina naturomgivningar och välkänt gourmetkök.

För ytterligare information, kontakta till exempel:
Örebrokompaniet AB, Olof Palmes torg 3, Box 328 00, 701 35 Örebro
Tel: 019-21 21 21
info@orebrokompaniet.se
www.orebrotown.com

Behrn Hotell
Vårt familjeägda fyrstjärniga hotell är trivsamt ombonat och får dig att känna dig som hemma. Vi ger dig det där lilla extra.
www.behrnhotell.se - E-post
Best Western City Hotel
BEST WESTERN City Hotel är ett modernt och nyrenoverat affärshotell mitt i centrala Örebro. Hotellet präglas av en Skandinavisk design och har 115 rum. Bra parkeringsmöjligheter, trådlöst Internet och en trevlig frukost.
www.cityhotelorebro.se - E-post
Lindesbergs Stadshotell
Här finns arvet från Bergslagens storhetstid. Värmen i ett genuint Stadshotell och här finns matglädjen skapad av en ny generation krögare med en tradition väl bevarad.
www.lindestadshotell.com - E-post
Sannakroa Motell & Restaurang
Sannakroa ligger mellan Stockholm och Oslo. 11 km till Örebro, 3 km till flygplatsen, 10 km till Golfbana och 18 km till Storstenshöjden / Ånnaboda.
www.sannakroa.se - E-post
Svartå Herrgård
Svartå Herrgård, en äkta 1700-tals herrgård belägen intill skog och sjön Lillbjörken. Vackra blomsterfyllda sällskapsrum, god mat och sköna gästrum. Inspirerande trädgård.
www.svartaherrgard.se - E-post
Örebro City Vandrarhem
Vi erbjuder ett prisvärt och bra boende i Centrala Örebro. I det nybyggda och fräscha vandrarhemmet har vi skapat ett unikt och trevligt boende. Vi erbjuder fritt internet samt fri parkering.
www.orebrocityvandrarhem.se - E-post
Föregående sida
1
Nästa sida

Hotellboka.se - din hotellguide på nätet

Här hittar du ett rikt utbud av bra och prisvärt boende runt om i landet.
Hotell, herrgårdar, slott, pensionat, vandrarhem och campingplatser – alternativen är många för dig som planerar din semester i Sverige.

Ta vara på sommarens möjligheter och se dig om – kanske hittar du ett nytt smultronställe?
Vi önskar dig en trevlig semester och ett bra boende! Din resa börjar här:

Bra boende från slott till koja
Hotellboka.se i samarbete med Expressen Res.

Hotellboka.se är en söktjänst från:
Compro Media
Hagahuset, Råsundavägen 1, SE-169 67 SOLNA
Box 4028, SE-169 04 SOLNA
www.compro.se
info@compro.se
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: