Grand Hotel Falkenberg

Grand är ett mycket bra alternativ till alla typer av konferenser. Vi har flera välutrustade konferenslokaler och sammanträdesrum i olika storlekar och är vana vid att ordna allt som våra konferens gäster behöver. Grand Hotel har nu även fått sällskap av Värdshuset Hwitan som ligger ett par hundra meter från Grand. Med Hwitan har ett hotell blivit två och vi har idag över 100 rum. För konferenser, företagsfester och andra arrangemang har vi mängder med alternativ i allt från konferensrum på Grand och Hwitan till riktigt stora arrangemang i Tryckhallen. Vill ni kombinera konferensen med en aktivitet eller extra nöjesarrangemang så står vi gärna till tjänst. Så oavsett typ av arrangemang - slå oss en signal och berätta om era önskemål så lämnar vi ett förslag på vad vi kan erbjuda.

Telefon: 0346-144 50
Fax: 0346-144 59
E-post: info@grandhotelfalkenberg.se
Hemsida: www.grandhotelfalkenberg.se

Adress
Hotellgatan 1
311 31 FALKENBERG

Logi
För att ge våra gäster maximal valfrihet har vi tre olika rumskategorier på Grand. Rummen varierar i storlek men grundstandarden i form av nya sköna sängar, platt-TV, telefon, trådlöst bredband, helkaklade badrum och minibar är gemensamt för alla.

Aktiviteter
Utöver arbete, mat och vila så kanske ni är intresserade av att kombinera konferensen med en trevlig kvällsaktivitet. Varför inte satsa på en av våra populära provningar. Vi har till exempel vinprovning baserat på TV-programmet På Spåret, vi provar oss igenom 5 olika viner och till varje vin beger vi oss på en resa med frågor på samma vis som i TV-varianten. Vi ni ha mer fart kan vi ordna en "egen krogshow".

Pris
Enkelrum från 810:-/natt
Dubbelrum från 990:-/natt

Hotellboka.se - din hotellguide på nätet

Här hittar du ett rikt utbud av bra och prisvärt boende runt om i landet.
Hotell, herrgårdar, slott, pensionat, vandrarhem och campingplatser – alternativen är många för dig som planerar din semester i Sverige.

Ta vara på sommarens möjligheter och se dig om – kanske hittar du ett nytt smultronställe?
Vi önskar dig en trevlig semester och ett bra boende! Din resa börjar här:

Bra boende från slott till koja
Hotellboka.se i samarbete med Expressen Res.

Hotellboka.se är en söktjänst från:
Compro Media
Hagahuset, Råsundavägen 1, SE-169 67 SOLNA
Box 4028, SE-169 04 SOLNA
www.compro.se
info@compro.se
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: