Bergabo Hotell & Konferens

Välkommen till Bergabo hotell & konferens! På Tjörns sydspets, en knapp timme från Göteborg, ligger Bergabo Hotell & Konferens. I väster Skagerak med Danmark som nästa anhalt, i öster skärgården med Åstol, Dyrön och Marstrand. Trots sin närhet till storstaden erbjuder denna saltstänkta idyll en avspänd och rogivande atmosfär. Välkommen att njuta av atmosfären på hotellet med kustens vackraste utsikt.

Telefon: 0304-67 70 80
Fax: 0304-67 73 52
E-post: www.bergabo.com
Hemsida: bergabo@bergabo.com

Adress
Kyrkvägen 22
471 41 RÖNNÄNG

Logi
Totalt antal rum: 54 st. Totalt antal bäddar 115 st. Fördelade på enkelrum, dubbelrum, kombirum, lägenheter, annex och stugor.

Aktiviteter
Vi har ett rikt utbud av upplevelser som vi anpassar efter era behov och önskemål. Det kan vara fartfyllda äventyr med natur och action i centrum som match racing eller RIB orientering. Föredrar ni mer harmoniska upplevelser så erbjuder vi en uppsjö av aktiviteter som havskajak, akvarellkurs, yoga eller kanske en skärgårdstur till Åstol.

Mycket kretsar givetvis kring mat och dryck. Det kan vara en vinprovning i vårt bergrum, en sammansvetsande matlagningskurs, fisketur eller hummersafari med uppföljande middag.

Vägbeskrivning
Från Göteborg kör ni E6 norrut. Efter ca 45 km tag avfart 90 mot Stenungsund, Tjörn. Kör över Tjörnbroarna, tag vänster vid trafikljusen efter bron och fortsätt till Rönnäng. Tag till höger i rondellen. Därifrån är det skyltat Bergabo.

Observera att kartpositionerna är ungefärliga

Hotellboka.se - din hotellguide på nätet

Här hittar du ett rikt utbud av bra och prisvärt boende runt om i landet.
Hotell, herrgårdar, slott, pensionat, vandrarhem och campingplatser – alternativen är många för dig som planerar din semester i Sverige.

Ta vara på sommarens möjligheter och se dig om – kanske hittar du ett nytt smultronställe?
Vi önskar dig en trevlig semester och ett bra boende! Din resa börjar här:

Bra boende från slott till koja
Hotellboka.se i samarbete med Expressen Res.

Hotellboka.se är en söktjänst från:
Compro Media
Hagahuset, Råsundavägen 1, SE-169 67 SOLNA
Box 4028, SE-169 04 SOLNA
www.compro.se
info@compro.se
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: